[vc_row][vc_column][vc_column_text]Over mijWelkom op mijn website! Mijn naam is Hayat Afkyr. In het Arabisch betekent Hayat zoveel als leven. Daar draait het hier voornamelijk ook over. Een kijkje in mijn leven. In mijn blogs ben ik openhartig over mijn leven met een spierziekte. Volgens de statistieken leef ik in “reservetijd”. Ik ben namelijk geboren met de ongeneeslijke spierziekte SMA. Ik zou niet ouder worden dan twaalf. Tot nu toe heb ik ieders verwachtingen overtroffen.

Ik sta bekend als iemand die nooit stil staat bij mijn beperkingen. Ik ben altijd op zoek naar een manier, naar een weg om het onmogelijke toch mogelijk te maken. Is het niet vandaag, dan morgen. Het kost energie om deze strijd aan te gaan. Toch pak ik die handschoen op. Elke dag weer. Dit geeft de energie die ik nodig heb om door te gaan.

Vanuit mijn kracht wil ik anderen inspireren, net dat extra beetje geven om door te zetten tot het doel is bereikt. Want dat is het allermooist, wanneer je je bestemming hebt bereikt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]