Lifestyle

‘Natuurlijk had ik liever gezond willen zijn’

4 oktober 2019
Cover-tijdschrift-mijn-geheim

In het tijdschrift Mijn Geheim deel ik mijn verhaal met Nederland. In een blad dat waarschijnlijk in heel wat huiskamers en wachtkamers te vinden is.

In mijn jongere jaren heb ik voorbeelden van gelijkgestemden gemist. Mensen naar wie ik op kon kijken, die mij lieten zien dat het leven niet stopt bij een diagnose, dat je prima kunt werken en zelfstandig kunt wonen met een spierziekte. Ik hoop door mijn verhaal te delen dat voorbeeld voor iemand te kunnen zijn. ‘Als zij het kan, dan kan ik het ook.’ Daarom extra trots om mee te werken aan deze beeldvorming, door middel van media aandacht voor en door mensen met een zichtbare handicap.

Lees hier het interview in tijdschrift Mijn Geheim geschreven door Lydia Zittema.

Gerelateerde onderwerpen